English (this is google translation of this page, it may not be perfect but atleast it gives an impression)


 

0900 nummers die je laten wachten tot je een ons weegt

(Belgi)

Er is alweer een bende bezig je geld uit je portemonnee te halen, dit keer zijn het Hollanders die ook opereren vanuit eender welke stad uit Belgi. Ze sturen je een factuur (natuurlijk op naam n juist adres - waar ze 't halen, niet te geloven) tot het betalen van 166,55 euro ten laatste vr........ (variabele data per factuur); voor het leveren van 100 DVD's, die u uiteraard niet ontvangen hebt.
Indien u dit niet betaald hebt, vr die gestelde datum, zal men uw factuur overmaken aan de bevoegde Gerechtsinstanties in Belgi.
Mensen gaan dan denken: 100 DVD's - heb ik nooit besteld, ik ken dat adres niet.
Onderaan de faktuur staat vermeld: "indien er problemen zijn, of u bent niet akkoord tot het betalenvan deze som, gelieve dan contact op te nemen met de nummer: 0900-7586500 van Scrappa Electronics in Enkhuizen - Nederland, voor verdere informatie".
En....., hier zit nu juist de truc van die 0900 nummers: als je dit nummer belt, krijg je natuurlijk eerst een muziekje van plm. 2 minuten, met regelmatige herhalende stem: "een ogenblikje, u wordt zo dadelijk geholpen".
Na plm. 2 minuten komt er iemand aan de lijn die u vraagt of hij/zij u kan helpen en verbindt u dan weer door naar de volgende persoon; dit neemt dan ook weer plm. 2 minuten in beslag.
Na die plm. 2 minuten komt er weer iemand aan de lijn, die zegt: "een ogenblikje aub", ook weer plm. 1 2 minuten. Eindelijk kan je dan spreken en je uitleg doen.
Hij/zij gaat dit nakijken, omdat je nooit DVD's ontvangen hebt.
Dit neemt ook weer zowat 2 minuten in beslag. Tot uiteindelijk hij/zij zijn/haar excuses aanbiedt voor deze vergissing door het sturen van deze factuur.
Waarover gaat het nu : je bent alles bij elkaar zowat 10 minuten aan de lijn geweest, dit kost u minimaal 12 euro, voor een 0900-nummer naar het buitenland, waarvan deze oplichters zomaar eventjes netto 7 euro per 10 minuten / op 12 euro zuiver verdienen, en dit pr persoon die belt.

Gemakkelijk verdient h.
Factuur gewoon de vuilbak in, en zker NIET bellen.
 

DatingBedrog is op geen enkele wijze verbonden aan welke website of wat voor bedrijf dan ook
De advertenties worden verzorgd door AdSense van Google en vallen volledig buiten de verantwoording van Datingbedrog
copyright 2001-2011 Datingbedrog