Een belangrijke partner in het ontmaskeren en vinden van  oplichters

Partner website:Oplichters, datingfraude, fake-email en nepprofielen. Zaken waarvan www.datingbedrog.nl zich voor inzet om deze oplichters te bestrijden. Wat dating-bedrog inhoudt hoeven we niet meer te vermelden omdat terug te vinden is op deze website en onder de gelinkte websites.
Als Particulier Recherchebureau ( in de volksmond privé detective bureau genoemd) kunnen we hier een bijdrage in leveren. Als eerste willen we vermelden dat wij niets zo laag vinden als mensen gevoelens uitbuiten om op die manier geld af te troggelen. Daar willen ook wij iets tegen doen. Onze motto is: Beter voorkomen dan genezen.
Op deze manier proberen we te voorkomen dat slachtoffers (onnodig) veel geld betalen aan fictieve personen of onbetrouwbare datingwebsites.

Er staan genoeg tips op deze website wat je zelf kan doen om te constateren of de persoon waar je contact mee hebt eigenlijk wel goed van vertrouwen is.
Mocht je alsnog twijfelen kunnen we daarbij helpen. Denk hierbij aan het vaststellen van de juiste identiteit, de woon- of verblijfplaats, betrouwbaarheid van profiel of website.
Natuurlijk hebben we nog meer trucks en tip om de waarheid boven water te krijgen.Maar wat doe je als blijkt dat je opgelicht bent?

Uit ervaring weten we dat slachtoffers moeite hebben om aangifte bij de politie te doen. Daarbij is de vraag als je aangifte gedaan hebt, of de politie er werk van maakt. Niet onlogisch in deze tijd waarbij andere zaken prioriteit hebben. We willen wel vermelden dat aangifte altijd goed is om te doen. Op deze manier kan, bij het blijken van een omvangrijke fraudekartel, deze informatie meegenomen worden bij onderzoeken en rechtszaken. Hierin kunnen wij adviseren of u zelfs in begeleiden.

Dan is het wel goed te weten waar deze persoon woont en kan elke informatie bij het politiedossier gevoegd worden.

Het kan ook zo zijn dat, om wat voor reden dan ook, er geen politie bemoeienis gewenst is. Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres omdat wij discreet met uw gegevens om gaan. Wilt u niet dat informatie bij anderen komt, dan garanderen wij geheimhouding!Wat zijn eigenlijk de kosten?

Wij zijn een van de weinige particuliere onderzoekers die tarieven op onze website vermeld hebben. Hierover doen we niet geheimzinnig. Onze tarieven zijn ook zeer concurrerend! Een vrijblijvend gesprek is zelfs kosteloos in onze representatieve kantoor te Eersel of op een neutrale plaats in de gemeente van Eindhoven of Tilburg. Bij een intakegesprek in uw regio kunnen reisuren of reiskilometers worden gedeclareerd. Een telefoon met advies is sowieso gratis.

Afhankelijk van uw wensen kunnen we inschatten hoeveel onderzoeksuren we nodig hebben zodat u weet wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Het is ook mogelijk dat u een ‘budget-plafond’ aan ons voorstelt waarvan wij kunnen bepalen of we hiermee tot een voor u succesvol resultaat kunnen komen. Uiteindelijk bent u degene die beslist of u met ons in zee gaat.Waarom eigenlijk Mira Recherche & Adviesbureau?

Door onze politierecherche-ervaring weten we als geen ander zaken aan te pakken en op te lossen. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken wat ten gunste is voor uw budget. Tijdens een onderzoek houden wij constant op de hoogte van de gang van zaken.

Daarbij werken we samen met diverse internationale detectivebureaus en een gespecialiseerd digitaal forensisch onderzoeksbureau waardoor we samen sterk staan. Bent u opgelicht voor een groot bedrag dan onderzoeken wij ook of er de mogelijkheid bestaat dit terug te halen.

Mocht u alsnog willen dat ons onderzoek gebruikt wordt in een rechtszaak, dan is dat geen enkel probleem. Wij voldoen aan alle vergunningen en voorwaarden om hieraan te voldoen.

Toch willen we u erop wijzen dat het niet altijd mogelijk is om uw doel te bereiken. Voor meer informatie verwijs ik u naar onze website 

Bij twijfel aarzel niet om contact met ons op te nemen.


Als het onderzoek is afgerond kunnen wij u vragen uw verhaal ( uiteraard anoniem) ter beschikking te stellen aan www.datingbedrog.nl
Door het vermelden van ervaringen kunnen zij weer trachten te voorkomen dat er nieuwe datingbedrog-slachtoffers ontstaan. Samen staan we sterk, weet u nog?

  

 

Partner website :

 

De datingbedrog stelregels:

Maak nooit geld over aan iemand die je niet persoonlijk kent !
Geld over gemaakt via Western Union of Moneygram ben je KWIJT
Correspondeer via de website waar je op staat en wordt benadert
Op deze manier is je gewone e-mail adres (meestal) veilig voor oplichters
Geef NOOIT je telefoonnummer en/of huis adres voor je helemaal zeker bent
(spreekt voor zich)
Doe aangifte bij de politie als je bedonderd bent
Met een proces verbaal in de hand sta je sterker