Vervalste paspoorten

Pas nadat meer klachten waren binnengekomen over deze vorm van oplichting, kon materiaal naast elkaar worden gelegd en kwamen overeenkomsten aan het licht. let maar eens op de afbeeldingen van paspoorten hieronder en in het bijzonder de twee bovensten het zelfde gezicht twee verschillende namen. Om ze in het groot te zien, klik  de afbeeldingen.

     

      

Ogenblikkelijk valt op dat al deze paspoorten de zelfde nummers hebben en let speciaal op de derde  waarin op uiterst klungelige wijze een gezicht over dat van de eerste twee paspoorten heen is gezet.


Vervalste visa

Ook met visa wordt het een een ander uitgehaald... Deze vervalsingen zijn beter gemaakt dan de paspoorten, maar navraag bij de vreemdelingendienst bevestigt dat het om vervalsingen gaat.

     

Als ze naast elkaar worden gelegd is het ook gauw te zien, want wederom zijn de nummers het zelfde en dat is onmogelijk waneer het om echte reisdocumenten gaat...

En al deze "papieren" moeten slachtoffers overtuigen dat het om legitieme meisjes gaat die vast van plan zijn om naar Nederland te verhuizen en zelfs klaar staan om op het vliegtuig te stappen. zoals deze  nieuwe vanuit belgiŽ ingezonden afbeeldingen duidelijk maken...

Nieuw:

Dit visum is de zoveelste duidelijke vervalsing, de gebieden om op te letten zijn omcirkeld.

Met de ticket lijkt niks aan de hand, echter als het flink wordt uitvergroot, wordt duidelijk dat dit ook een vervalsing is zoals onderstaande uitsnede op 400% duidelijk maakt.(klik op de afbeeldingen om ze op groot formaat te zien.)Hierover zegt een bezoeker van Datingbedrog, Guy TURF van: SN Brussels Airlines ( vroegere Sabena ) het volgende:

In het geval van bovenstaande afbeelding gaat het natuurlijk ook om een gescanned en bijgewerkt ticket. 217 is weliswaar een ECHT Thai Airways ticket nummer. Raar dat dit op een ticket van china airlines staat gedrukt
dit is het bewijs dat het ticket NIET door China Airlines werd uitgegeven maar door een agentschap, met dit ticket nummer ( dat hoogstwaarschijnlijk echt is) kan met de originele copie opvragen bij Thai International.
De fare calculation box is helemaal uit den boze, BKK CI X/BKK CI AMS wilt zeggen dat zij van Bangkok naar Amsterdam gaat met een transit in.....Bangkok.. in de fare calulation box staat NOOIT het bedrag in THB maar als er een bedrag staat staat het er in NUC  ( Neutral Unit Currency) 1 NUC = 1 USD.
Maar hier gaat het duidelijk om een IT tarief, zoals in de kolom Fare Basis is geschreven  IT/2M.In dit geval staat er nooit een bedrag op het ticket NIET in de Fare Calculation maar ook niet beneden op het ticket :daar zou moeten staat
THB/IT
Het beste om bedrog te voorkomen is als men zo een scan binnen krijgt,telefoneren naar de luchtvaartmaatschappij, en zeggen dat je een herbevestiging wil doen van een vlucht.
je geeft de vluchtnummer, datum en naam van de passagier, en als er geen dossier wordt gevonden, is dat op zijn minst eigenaardig
....

(naam van de schrijver is met toestemming gebruikt)

Tip: vergroot plaatjes van officiele papieren zo ver mogelijk uit om te zien of er mee is geknoeid. Diep zwarte letters open gekleurd document zijn onmogelijk, tenzij ze er met een teken programma op zijn aangebracht.