Nog meer "schrijf je gratis in" klachten

Dit keer kreeg ik een klacht oover een gay georienteerde website guys.g-dating.nl Het isnog steeds het zelfde liedje, je schrijft je zogenaamd gratis in, en en in no time heb je respons...
Je wilt die reactie lezen en je raadt het al, je kunt geen mallemoer met dit zogenaamde "gratis inschrijven abonnement want in plaats van je reactie kom je op de betaal pagina terecht ..
Ik word zo ziek van deze bedotterij en de pagina hierover blijft maar groeien.
O ja ik heb ook wederom mijn twijfels of de persoon waarvan je de reactie krijgt evenlijk wel echt is, Gelukkig is de melder van deze klacht niet verder gegaan en heeft z'n centen in z'n zak gehouden..

"schrijf je gratis in" ? Zodra blijkt dat je moet gaan betalen om je reactie te lezen, weet je dat er niets gratis aan is !! en wees niet verbaasd als de reactie stroom plotersling ophoudt als ze je centen binnen hebben..
Als een website er niet eerlijk over is dat je aan dat gratis inschrijven werkelijk geen mallemoer hebt word je bedonderd.
Het is uiteraard je eigen beslissing om door te gaan,  Maar als het ene niet klopt is er misschien meer mis.. wees op je hoede..
Een Gewaarschuwd mens telt voor twee


Deze spammer website

heeft nu het predikaat
OPLICHTER

Als datingsites gaan spammen via gestolen e-mail adressen is er iets niet in de haak.
Met SnelVreemdgaan.nl is wel behoorlijk wat mis !

Al geruime tijd regent het werkelijk bakken met klachten over zogenaamde "vreemdgaan"datingsites die je mailbox vullen met spam, sneller dan je spam filter het kan verwijderen. Dat komt omdat ze via honderden verschillende mail servers en gestolen e-mail adressen worden verstuurd en de titel is altijd zoiets als dit :

Hoi Bobo, mijn feestje heeft je iets gestuurd  

Waar hier Bobo staat ,  komt jouw naam en dat is hoogstwaarschijnlijk de Nick van een website waar je je hebt ingeschreven ooit ... mijn feestje is gewoon de nick van de (niet bestaande)  persoon die je zogenaamd iets heeft verstuurd .. de boodschap tekst ziet er zo uit :

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat mijn feestje of wat voor andere namen daar allemaal staan zo nep zijn als maar kan. Ik heb inmiddels al over de honderd fake mailtjes met evenveel fake namen gekregen in het e-mail dat ik er voor gebruik  Alle mail van deze website is nep, alleen bedoeld om jou lid te laten worden van deze fake website..

Om er achter te komen welke website ze de nicks en e-mail adressen levert denk er eens aan waar je die nick hebt gebruikt en mail het me (mail wordt altijd vertrouwelijk behandeld) hier of via de face book pagina...  mijn handen jeuken om dit stel aan te geven met hun vervuiling !

Deze website, heeft nu het predikaat oplichterswebsite gekregen , heeft ook het datingbedrog adres gevonden en ik heb al iets van 250 TWEEHONDERDVIJFTIG  soortgelijke spam mailtjes gekregen met allerlei verzonnen namen ..

Trap er niet in !


" Schrijf je gratis in"

is reclame onzin !

In radio commercials wordt telkens geroepen "KOM OP SCHIJF JE GRATIS IN" , dit betekent absoluut niet dat deze websites gratis zijn , je hebt absoluut NIETS aan dit gratis lidmaatschap, en veel websites maken het wel heel erg bont met nep reacties die snel na je inschrijving binnen komen ..
Eén van onze medewerkers heeft zich in geschreven bij relatieplanet.nl met een werkelijk gruwelijk profiel "grumps"  woont in een caravan, gewicht 200 kilo, gaat nooit naar de kapper aan de drank, zware roker, wast zich één keer per jaar, en zit in de bijstand ..
Je raadt het al het regent matches en reacties, die alleen maar beantwoord kunnen worden als er wordt betaald ..

Lees deze pagina om te leren hoe deze commerciale datingsites je in de val lokken.

Misleidende ledenwerving

Al 8 jaar erger ik me aan die "schrijf je gratis in" betaal websites die de indruk geven dat je daar gratis contacten kunt zoeken.
In een enkel geval is dat dan ook (beperkt) mogelijk zoals bijvoorbeeld maar 1 mailtje per week versturen

 Maar in de meeste gevallen is het echt onmogelijk met een geschreven bericht te reageren op mogelijke reacties zonder eerst betalend lid te worden. En word je dan betalend lid blijken vaak die personen niet eens te bestaan en ben je gewoon in de val gelokt met een nep "match"

(1)  Rare streken en misleidende reclame van betaal sites:

Als je in gooooogle een zoek actie doet naar een gratis datingsite krijg je direct dit te zien..

     

 

Dit is al jaren een persoonlijke ergernis van mij , Lexa beweert een gratis website te zijn en zet het moedwillig zo bij de betaalde links in google, maar is beslist niet gratis . Al jaren gebruiken commerciele websites deze misleidende methode om klanten te krijgen.

update:  Lexa trekt zich er niks van aan zie hier de nieuwe banner:

 
Geloof me dat "gratis inschrijven" is en blijft een lokkertje

Geloof er maar niks van . je trapt gewoon in een ordinaire verkoop truc .
Maar ok, stel je wordt  je betalend lid, dan komt de nieuwe truc om de hoek kijken

Hier een citaat uit een zeer boze klacht die ik binnen kreeg:

Als je eenmaal lid van Lexa bent, proberen ze dat je VIP lid wordt, zogenaamd kun je dan ook contact krijgen met niet leden (hoe kan dat nou, misschien van andere websites , ik ben er nog niet achter). Veder krijg je als je geen VIP bent om de haverklap meldingen dat zogenaamde vrouwen hun foto met je willen delen, en als je daar dan heen gaat, je raad het al, moet je wel eerst even VIP worden. Als je dan een berichtje zendt naar die zogenaamde vrouw, krijg je een antwoord terug waar je niets uit op kunt maken, en wanneer je daar dan weer op wenst te reageren, moet je wel eerst even VIP worden, snap je, en al die zogenaamde vrouwen , ik heb wel 10 van die berichten gehad, bestaan helemaal niet volgens mij. Lexa wil alleen maar dat je nog meer geld gaat storten, terwijl je al betaald hebt voor je lidmaatschap.
Daar zit toch iets flink scheef vind ik.
Op een zo'n berichtje heb ik een keiharde reactie gezonden, en bijna werd ik geroyeerd ..

Je kunt je inderdaad gratis inschrijven, maar dat kun je overal.Nadat je een prachtig profiel hebt gemaakt ga je afwachten wie er op reageert..
Je gaat zelf kijken en kunt iemand die je wel aanstaat een soort wink geven en alles lijkt prachtig Maar dit alles  is geen garantie dat je er ook gratis gebruik van kunt maken.
Mocht je reactie krijgen op een wink, moet je eerst betalend lid worden , maar het was toch gratis ? 

ijn december kreeg ik een opmerking toe gezonden over Q-Dating en ik ben daar eens gaan kijken. Ik heb een niets zeggend profielletje geplaatst met een onduidelijke foto en laten bevestigen Het eerst wat ik binnen kreeg was ze hadden al een match voor me ...Hooguit 1 seconde na dat ik het profiel had geactiveerd,  hoe dat dit kon snap ik niet want ik had echt niks in dat profiel gezet waar je wat mee kon , weg met die match dus 
Ik zou zo zeggen , laat ze ALLEMAAL eens BEWIJZEN dat je wel iets aan een "schrijf je gratis in"  profiel hebt ..

"Parship" die steeds op de radio is heeft ook al van die rare streken, getuige deze opmerking van een bezoeker:

Hallo
Is het jullie bekend hoe Parship werkt? Ik werd gratis lid maar het bleek al gauw dat ik geen berichten kon openen. ik moest eerst lid worden

 Huh ? het was toch kostenloos testen , hoe kun je nou testen als je niet eens kunt antwoordn om te zien of die berichten wel echt zijn ?

Dus werd ik lid. Uit een vorig lidmaatschap bij Parship had ik indertijd een leuke date dus ik vertrouwde ze. Er is een clausule dat je binnen zeven dagen er nog van af kan (volgens mij een wettelijke termijn) maar ze hebben de constructie dat je niet meer kan afmelden als je al een bericht naar iemand gestuurd hebt. Volgens mij klopt dat niet. Je moet toch eerst iets proberen voor je weet of het werkt? Ik heb nog geen contact gehad met een potentiele date, maar Parship zegt dat ik er nu voor een jaar aan vast zit.

Naam en e-mail adres bij datingbedrog bekend .

Volgende in de rij is C-Dating , daar kreeg ik het volgende bericht over

hallo
Ik wou even vertellen ik had me ingeschreven bij C-dating.ja ze zeggen gratis,ja je schrijf je in,en wat denk je om de paar min heb je berichten voor een date, maar voor dat je kunt lezen van deze persoon moet je betalen.
Je wordt gek van e-mails die je krijgt,dat je een bericht hebt,het is gewoon oplichting deze site,dus daar doe ik niet aan mee.

met vriendelijke gr van xxxx

Naam en e-mail adres bij datingbedrog bekend .

Waar ik me ook dood aan erger zijn die miljoenen leden waar ze mee adverteren .
Als je die bij elkaar optelt kom je op een aantal mensen wat je zou laten denken dat heel Nederland , van 0 tot 90 jaar daar lid is .. Maar met al die "gratis" inschrijvingen van mensen die maar weer zijn weggegaan omdat ze ondekten dat je er niks mee kunt , kom je natuurlijk een end. Maar even goed komen die aantallen op mii over als pure nonsens..  Waarom zijn ze niet eerlijk en vertellen hoeveel ACTIEVE leden ze hebben ? ik denk dan dat er wel een paar nullen vanaf kunnen 


WEL echt gratis:

     

www.Knuz.nl werkt met het zelfde website principe, met dit verschil dat je hier nooit hoeft te betalen om contact  te kunnen krijgen.. (ik heb dit hier als voorbeeld neer gezet, er zijn er nog veel meer die werkelijk een gratis service aanbieden verder heb ik niets met knuz te maken)

Weet je nog meer websites die net doen alsof ze gratis zijn maar waar je achteraf toch voor moet betalen ? Mail ze me even en ik zet ze er bij..

En het blijft er mooi staan tot deze websites ophouden met het voor de gek houden van mensen om leden te krijgen DUH !
En , heren eigenaars van genoemde websites, de klachten op deze pagina's zijn ECHTE klachten, ik heb ze in mijn archief, dus geen dingen die ik zelf heb verzonnen

O ja . alle plaatjes zijn naar de bewuste website gelinkt, je kunt voor je zelf gaan kijken


(2) Misleidende links : het kan nog erger

Kom je wel eens op websites als the Piratebay.org of andere torrent trackers ? Daar zie je vaak van die advertenties staan aan de zijkant die maken het helemaal bont , die laten de mooiste dames zien die je maar kunt bedenken , fotomodellen gewoon , en dan staat er een naam onder Nelleke uit drachten (als je in drachten of omgeving woont , woon je in Amsterdam of omgeving, heet ze ineens Tineke uit Amstelveen.
Deze website of reclame maker heeft een programmaatje waaarmee het aan je IP adres kunt zien waar je ongeveer woont , het zelfde meisje woont dus overal wat maar bij je in de buurt is dus ...  lekker nep...

               

Weet je ik vind dit soort links dood eng , persoonlijk durf ik er niet eens op te klikken omdat ik bang ben op zo'n aanvals site terecht met zo'n ransomware virus te komen of iets anders griezeligs

Of zo'n website waar in eens zo'n chat schermpje omhoog komt schuiven met "hoi ik kom uit sint.nicolaasga / franeker / nijmegen / arnhem / amsterdam  heb je zin in een geile chat ?" KLIK ER NIET OP !

Het is echt allemaal NEP, trap er gewoon niet in ..
Je moet op erotische/porno websites helemaal voorzichtig zijn met waar je op klikt..  echt de meeste links die er naar zogenaamte adult dating staan, zijn regelrechte instrumenten van hackers en functioneren als trojan-horse downloaders Gelukkig houdt een goede virusscanner het wel tegen maar ik kan je een ding verzekeren ,je hebt echt een mega kans dat zo'n link ellende brengt..

(3)En dit zijn de oplichters: (stukjes uit de oude doos van 12+  jaar geleden)

Ik had het tot nu toe over misleiding , maar er zijn ook websites die eigendom zijn van oplichters, dit stukje geschiedenis komt van het Tros radar forum :

www.trosradar.nl


Als je op een gratis datingsite of op marktplaats.nl op een contactadvertentie reageerd dan krijg je daarna mailtjes van leuke vrouwen die met je willen afspreken. Ze willen dan wel alleen afspreken via 1 van de volgende datingsites: www.vrijgezellen.org, www.datecontact.com, www.easydate.tv, www.belswing.org of www.charmecontact.com Dit zijn allemaal betaalsites. Als je dan met creditcard hebt betaald om toegang te krijgen dan blijkt de vrouw waarvan je het mailtje hebt gehad helemaal niet op die site te staan en ben je opgelicht! Het blijkt dat deze zeer grote oplichtingszaak al sinds 2000 aan de gang is en zijn er al honderdduizenden mensen opgelicht! Het gaat hier om de grootste oplichtingszaak van Nederland! Tros Radar heeft in een eerdere uitzending deze oplichtingszaak onderzocht. Deze oplichtingsbende blijkt iedere dag vele fake-advertenties te plaatsen op alle gratis datingsites die er zijn in Nederland. Daar komen per dag duizenden reakties op en worden deze mensen een paar dagen lang gespamt met fake-emailtjes om te proberen om op te lichten. Waarom doet de politie niks?

Het was nog erger , want die websites bleken niet eens te functioneren en de inhoud was gejat van een deense datingsite.
Het enige doel was mensen te belazeren via hun credit card
Deze oplichters zijn trouwens makkelijk te herkennen , als iemand reageert op jouw advertentie en die persoon wil eerst contact hebben via een andere website, is het een oplichter en die website ook . zo simpel is het !

Iemand die echt reageert zal je toch niet naar een andere website lokken waar je eerst voor moet betalen ??

Het maakt niet uit wat voor website zij/hij je naar toe wil lokken , gewoon niet intrappen , laat je niet niet verleiden, het is allemaal nep en gaat je geld kosten waar je niets voor terug krijgt, alleen maar ergernis
Het zelfde geldt voor die figuren die eerst contact willen via een SMS box het zijn allemaal oplichters en die SMSboxen waar je naartoe wordt gelokt ook ..
Gewoon niet op reageren is het beste

kijk hier voor het hele forum artikel


Feest !!! de man achter deze oplichters constructructie is eindelijk achter de tralies voor een tijdje

Oplichter Karel van Hove

eindelijk veroordeeld

4 januari 2014 bron: nieuwsblad.be

Al 12 jaar zit ik achter deze etterbak aan : Karel van Hove , hij leek onaantastbaar maar eindelijk is hij opgepakt en veroordeeld tot 18 maanden cel

DENDERMONDE - Een 52-jarige man uit Putte is in Dendermonde veroordeeld tot 18 maanden cel. Hij maakte onder meer valse seksadvertenties.
Erotische getinte afspraakjes zijn bijzonder gewild, zeker voor Karel V.H. (52) uit Putte. De man beheert een datingwebsite voor sekspartijtjes en probeert daar zoveel mogelijk gegadigden naartoe te lokken. Om daar in te slagen, probeerde hij in februari en maart van 2011 ook de website van een concurrerende collega uit Dendermonde te boycotten. V.H. maakte een vals profiel aan op die website en bood zo allerhande diensten aan. Hij stelde zich voor als een ‘sexy jongedame’ of als een koppel dat op zoek was naar een stomend afspraakje. Maar wie op het profiel klikte, werd meteen doorgestuurd naar de betaalwebsite van V.H. zelf.

Via het valse profiel stuurde V.H. ook spammails naar de 1.800 gebruikers van de concurrerende website. Toen de beheerder van de concurrerende website de sluikreclame in de gaten kreeg, stuurde hij V.H. een factuur op. Maar in plaats van een betaling kreeg de man verboden reclame voor seks met minderjarigen op zijn website. Ook daar bleek V.H. achter te zitten.

Het Openbaar Ministerie had een celstraf van 18 maanden gevraagd. De rechter ging op die eis in. V.H. zelf had zelf vrijspraak gevraagd. Volgens de man had hij nooit advertenties op de site van zijn collega geplaatst, en had hij bovendien zelf aangifte gedaan over de fraude op de site.

Al 12 jaar dus, De praktijken van deze oplichter waren mede een reden van het oprichten van deze website
Hoe dan ook hij heeft eindelijk eens zijn verdiende loon al heb ik zo het idee dat we niet van dit sujet  af zijn

 

De datingbedrog stelregels:

Maak nooit geld over aan iemand die je niet persoonlijk kent !
Geld over gemaakt via Western Union of Moneygram ben je KWIJT
Correspondeer via de website waar je op staat en wordt benadert
Op deze manier is je gewone e-mail adres (meestal) veilig voor oplichters
Geef NOOIT je telefoonnummer en/of huis adres voor je helemaal zeker bent
(spreekt voor zich)
Doe aangifte bij de politie als je bedonderd bent
Met een proces verbaal in de hand sta je sterker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DatingBedrog is op geen enkele wijze verbonden aan welke website of wat voor bedrijf dan ook
De advertenties worden verzorgd door AdSense van Google en vallen volledig buiten de verantwoording van Datingbedrog
copyright ©2001-2011 Datingbedrog